Petit Plaisir

Petit-Plaisir-Logo

Volg ons!

Contact

Zoeken

Petit Plaisir

Best9moms en Petit Plaisir

December is een feestmaand, en dit jaar is deze maand extra bijzonder. Des te meer reden om (aanstaande) moeders even iets meer in de watten te leggen. Want of je nu zwanger bent of net bent bevallen, kroost hebt rondrennen of op bezoek krijgt, je verdient het om even lekker te relaxen. Met een wijntje. Maar dan wel verantwoord natuurlijk. Best9moms testte een selectie van onze alcoholvrije wijnen en heeft een extra verassing voor haar lezers!

Het verhaal achter Best9moms

Hanny, van Best9moms ondersteund zwangeren fysiek en mentaal tijdens de 9 mooiste maanden ooit. Zwanger zijn is iets heel bijzonders, en om een kindje gezond op de wereld te zetten vergt dat flink wat van een vrouw. Naast zelf gezond blijven, hebben steeds meer vrouwen ambities die ze waar willen maken. Maar dat valt niet altijd mee. Hanny coacht en begeleidt je daarin, en leert dames tegelijk goed voor zichzelf te zorgen. En dat mag gevierd worden.

3 alcoholvrije wijnen voor de feestdagen

Hanny testte de Leitz Riesling, de Vendome Merlot en de Vendome Mademoiselle Classic voor ons. Je kunt haar ervaring lezen in een persoonlijke blog via onderstaande knop. En als klapper op de vuurpijl heeft ze ook nog een hele fijne kortingscode die je kan besteden bij ons. Zien we je gauw terug in de winkel? Onderstaand vind je haar proefpakketje, klaar voor je winkelmandje.

X