Petit Plaisir

Petit-Plaisir-Logo

Volg ons!

Contact

Zoeken

Petit Plaisir

3 Non-alcoholische cocktails met Nona June

Je fles Nona June staat wellicht al te pronken op je aanrecht of in je buffetkast, maar verder dan die gin-tonic ben je nog niet gekomen. Petit Plaisir heeft een aantal heerlijke non-alcoholische cocktails voor je klaargezet, met recepten van niemand minder dan Nona June’s oprichtster Charlotte Matthys.

Nona Mimosa

Start je ochtend New York brunch style met Nona Mimosa’s. Van een ontbijt met alcohol heb je al snel een dipje, maar met deze alcoholvrije variant kan je de hele dag door. Feestelijk én sophisticated!

Ingrediënten:

5cl Nona June
5cl Versgeperst sinaasappelsap
Tonic (wij kiezen voor Fever Tree Mediteranean)

Garnering: takjes rozemarijn en sinaasappelschil

Bereidingswijze:
Ga je voor chique, kies dan een van je mooiste champagneglazen. Vul het glas met Nona June en sinaasappelsap. Top af met tonic en garneer met takjes rozemarijn en een sinaasappelschil.

Nona Ginger

Een drankje met wat meer pit, en nog healthy ook met de gure herfstdagen! De hartverwarmende Nona Ginger zet je binnen een handomdraai voor je gasten (of gewoon voor jezelf) neer.

Ingrediënten:

5 cl Nona June
15 cl Ginger Beer

Mespuntje kurkuma

Garnering: schijfje limoen en takje munt

Bereidingswijze:

Vul een longdrinkglas met Nona June en voeg  de Ginger beer toe met een mespuntje kurkuma. Garneer met een schijfje limoen en een takje munt. Enjoy!

Nona Collins

De Nona Collins is een cocktail die het goed doet bij een borrel. Lekker hartig door de toevoeging van tijm, en tegelijkertijd de perfecte balans van zoet en zuur. Een smaaksensatie die zowel stoer als complex is!

Ingrediënten:

5 cl Nona June

3 Cl Citroensap

2 cl Suikersiroop

Soda

Garnering: takje tijm en schijfje citroen.

Bereidingswijze:
Neem een mooi longdrinkglas en vul met ijs. Voeg Nona June, citroensap en suikersiroop toe. Top af met soda en garneer met een takje tijm en schijfje citroen.

Enjoy je cocktail en vergeet ons niet te taggen op insta!

Heb je Nona June nog niet in huis? Je kunt Nona June hieronder direct toevoegen aan je winkelmandje.
Ook lekker: combineer met Vendome Mademoiselle Classic voor een non-alcoholische bubbel met een twist!

X