Petit Plaisir

Petit-Plaisir-Logo

Volg ons!

Contact

Zoeken

Petit Plaisir

Sober Oktober

De herfst, en daarmee Sober Oktober staat voor de deur. Dat klinkt een beetje treurig, maar dat is natuurlijk niet zo. Want, zo luidt het eigenlijk het begin van de feestdagen al in.  En met Petit Plaisir hoeft Sober Oktober helemaal niet zo sober te zijn als de naam impliceert.

Een maand geen alcohol met Sober Oktober

De uitdaging is een maand geen alcohol drinken, net zoals dry januari. Nu kan je natuurlijk voor 1 van de twee kiezen, beide maanden geen alcohol of zelfs een hele herfst geen alcohol te drinken. Er zijn veel gezondheidsvoordelen aan geen alcohol drinken. Als je alcohol laat staan slaap je beter, verhoog je je immuunsysteem, voel je je fitter en kan je je beter concentreren. Als je een langere tijd geen alcohol drinkt, leggen je hersenen zelfs nieuwe verbindingen aldus professor Scherder.

Sober oktober saai?

Sober oktober hoeft niet saai te zijn. En om het goed vol te kunnen houden is het juist belangrijk dat je jezelf blijft verwennen. Petit Plaisir heeft een assortiment waar je jezelf lekker mee in de watten kan leggen, van een alcoholvrij champagne ontbijt op bed, tot high tea, fijne borrel of heerlijk diner.  Onderstaand doen we alvast wat suggesties, stop ze in je winkelmandje en tag ons op insta @Petitplaisirnl als je je eerste glaasje schenkt!

X