Petit Plaisir

Petit-Plaisir-Logo

Volg ons!

Contact

Zoeken

Veelgestelde vragen

Kijk bij een van de onderstaande onderwerpen om het antwoord op je vraag te vinden.

Verzenden en verzendkosten
Betalen
Retourneren
Privacybeleid

Verzenden en verzendkosten
Wat zijn de verzendkosten?
Petit Plaisir hanteert verzendkosten van € 7,50 (incl. BTW) per bestelling.

Wie zorgt voor het vervoer van mijn pakket?
PostNL heeft speciale flessenservice, die ervoor zorgt dat je pakket zo goed mogelijk beschermd is.

Wanneer wordt mijn pakket afgeleverd?
Petit Plaisir gaat milieubewust met bestellingen om. Dit betekent dat we 1 keer per week rijden om onze bestellingen te versturen, op woensdag. Als je voor woensdag bestelt dan betekent dit dat je het nog voor het weekend in huis hebt. En dat is fijn voor jou, en voor onze aarde.
Om je pakket op de eerstvolgende woensdag te laten verzenden plaats je je bestelling uiterlijk dinsdagavond voor 22:00 uur.

Betalen
Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?
Bestellingen kunnen afgerekend worden via iDeal.

Wat is Molliepayments?
Molliepayments is onze zogenoemde Payment Service Provider. Zij handelen alle betalingen via iDeal voor ons af. Je betaalt altijd aan Petit Plaisir. Als klant van Petit Plaisir heb je verder niets met Molliepayments te maken.

Is het ook mogelijk om op rekening te bestellen?
Zakelijke klanten kunnen ook op rekening bestellen. Neem contact op met Petit Plaisir via info@petitplaisir.nl

Is afrekenen via Petit Plaisir veilig?
Jazeker! Je transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het slotje bovenaan of onderin in je beeldscherm) garandeert een veilige transactie tussen jou en je bank. Al je gegevens, worden beveiligd met SSL en worden op deze manier ‘versleuteld’ doorgegeven. Je betaalgegevens worden eenmalig gebruikt voor betaling van je order. Petit Plaisir kan je gegevens daarom nooit een tweede keer gebruiken.

Retourneren
Kan ik artikelen retourneren?
Als je je bestelling wilt retourneren dan kan dat tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Dit kun je doen door een e-mail te sturen op info@petitplaisir.nl. Als je je retourzending bij ons hebt aangemeld dan heb je 14 dagen om de producten retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, incl. verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde door ons retour ontvangen is.

Het adres om retour te sturen is:
Petit Plaisir
Asserstraat 82
2313 GH Leiden

Let op: de retourkosten zijn voor eigen (consument) rekening.

Privacy
Wat is het privacy beleid van Petit Plaisir?
Wij waarderen je als klant en respecteren je persoonlijke gegevens. Daarom stellen we deze niet ter beschikking aan derden. Indien gewenst kunnen we je geregistreerde gegevens aan je sturen. Dit zijn persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn om betalingen en verzendingen goed af te kunnen handelen.

 

X